Produsent: Nesgaarden AS
Varenummer: BG12M
Lagerstatus: 9448
14,-

Hvis du ønsker ferdig montert BG12 i dine nye hovsko/boots, kan vi gjøre dette for deg før vi leverer dem. Men vi kan ikke ta pigget boots i retur. Du bør derfor være helt sikker på at du bestiller rett størrelse, før du bestiller pigging av bootsene. NB. Dessverre tar vi ikke lenger imot brukte boots til pigging eller brodding.

Pigging av boots regnes som en modifikasjon og spesialtilpasning av bootsene. Dersom dette utføres, bør du derfor være helt sikker på at du har riktig størrelse til hesten. Helst bør du ha prøvd ut bootsene på forhånd. Det er en fordel med hensyn til bruk av boots med pigg og brodder, at hesten er tilvent bootsene før de blir pigget eller broddet. 


På grunn av økt fare for skade på bootsene, kan vi ikke gi garanti på hvordan pigging/brodding vil fungere for din hest. Broddet/pigget boots er pr. definisjon en modifisert og spesialtilpasset vare som ikke har bytterett eller angrerett.
Prisen inkluderer altså 1 pigg og montering av den i valgfri type hovsko/boots. Selve bootsen kommer i tillegg.

NB! Hvis du er usikker på hvor mange pigger du bør få montert i bootsen du bestiller, så spør om dette på gruppa Kundeservice eller ta kontakt med Knut Bjerva via PM på Facebook. 

Skriv en omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: