Varenummer: FMD
Lagerstatus: 15
2.699,-

Den patenterte (UK No. 2494459) Forest Master Heavy Duty Manuell Hydraulisk Duocut Log Splitter bruker en hydraulisk jekk som kan produsere totalt 10 tonn i kraft. Den kan normalt splitte trekubber med lengde på ca. 50 cm og diameter på 30 cm. Klyveren kan brukes både vertikalt med fotpedaler og horisontalt ved hjelp av spaker.

Opposjonsbladene samarbeider for å optimalisere splittingskapasiteten ved å bruke to splitterblad i stedet for en. En annen fordel ved de to knivene er at treknuter og "flammet" tre blir mye enklere å kløyve enn ved bruk av en enkelt kløyvekniv mot et flatt stempel.

Virker som en 2-trinns jekk og ved å bruke begge pedaler / spakene sammen har jekken et løft på 16-20mm pr. Slag. Riktig bruk av pedal alene gir hele 10 tonn kraft. Det justerbare øvre bladet gir øyeblikkelig splitting ved å stilles inntil, i stedet for å vente på at bladet når loggen om det hadde vært fastmontert. DUO10T har en innebygd sikkerhetsventil for å stoppe overbelastning og alvorlig skade på produktet.

For å bestille, vennligst bruk handlekurven og bestill, men vent med å betale til vi tar kontakt med deg for fraktalternativer, slik at reelle fraktkostnader kan beregnes riktig og avtales. For kunder på Agder vil det lønne seg å hente selv, men vi kan også i de fleste tilfeller levere på døren. Bestillingen vil ikke bli sendt før varen og fraktkostnader er avtalt og betalt.

Skriv en omtale

Ditt navn:


Din omtale: Merk: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: